AKCIA SFA CZ 2024 Sanibroy

Novinky 2024-03-04

AKCIA SFA CZ 2024 Sanibroy

Vážení zákazníci,

pre rok 2024 sme pre vás pripravili akčnú ponuku našich najúspešnejších výrobkov, ktoré prinášajú takmer neobmedzené možnosti realizácie WC, kúpeľne či kuchyne tam, kde tieto priestory skutočne potrebujete, a to bez nutnosti rešpektovať umiestnenie existujúceho odpadového potrubia. A navyše s bezkonkurenčne nízkou hladinou prevádzkového hluku. 

Okrem výrobkov pre vaše toalety, kúpeľne, kuchyne či kondenzačný kotol sme pre tento rok do našej ponuky zaradili aj výrobky, ktoré sú určené pre technickú miestnosť, celý rodinný dom či menšiu komerčnú jednotku. Konkrétne výrobok UFB 200/30, ktorý svojou konštrukciou umožňuje jeho použitie priamo ako podlahové vpusty v technickej miestnosti, a navyše sa postará aj o ďalšie šedé vody z vašej domácnosti. Druhým výrobkom je potom naša najmenšia centrálna prečerpávacia stanica Sanicubic 1 NM, ktorá sa postará o čierne (2x WC) a šedé vody z vášho rodinného domu či menšej komerčnej jednotky.
Okrem toho sme zaradili produkt na neutralizáciu kyslého kondenzátu z kotla Sanineutral, ktorý ocenia majitelia biologických čističiek odpadovej vody.

Pre väčšinu akčných výrobkov (s výnimkou UFB 200, Sanicondens, Sanicubic) môžete získať bezplatné predĺženie záruky na 3 roky.

Veríme, že vám niektorý z akčných výrobkov pomôže realizovať vaše plány pri zvyšovaní komfortu vášho bývania či podnikania.

Kataloóg "AKCIA 2024" SFA CZ      Zobraziť

Cennik "AKCIA 2024" SFA CZ         Zobraziť