NOVÝ KATALÓG 2021 Sanibroy SFA

Novinky 2021-08-27

NOVÝ KATALÓG 2021 Sanibroy SFA

Vážení zákazníci,

nový prehľad výrobkov 2021 od Sanibroy SFA vám ako zvyčajne ponúka širokú škálu produktov v najvyššej kvalite pre prečerpanie odpadové vody. Namiesto predchádzajúcich dvoch katalógov, pre lokálne prečerpávacie stanice a profesionálne vysoko výkonné prečerpávacie stanice, obsahuje tento prehľad všetky produkty vrátane noviniek a inovácií. Novo prehľad tiež obsahuje presné údaje o rozmeroch všetkých výrobkov. Novinkou je tiež zaradenie všeobecnej informácie o každej výrobkovej skupine, čo iste oceníte pri vyhľadávaní vhodného výrobku pre vaše potreby. 

Výrobky Sanibroy pracujú v domácnostiach a komerčných budovách po celom svete už viac ako 60 rokov. Kedykoľvek má byť v dome vytvorená druhá kúpeľňa, toaleta pre hostí, technická miestnosť alebo wellness, ďaleko od existujúceho odpadového potrubia, alebo v suteréne pod úrovňou kanalizácie, vysokokvalitné systémy a čerpadlá skupiny SFA poskytujú riešenie. V sortimente Sanibroy SFA nájdu inštalatéri, architekti aj projektanti širokú škálu systémov pre individuálne, komerčné, komunálne alebo priemyselné použitie prispôsobené potrebám príslušných užívateľov. 

Objavte kvalitné výrobky od Sanibroy SFA v novom katalógu 2021. Jednoducho si objednajte tlačenú verziu katalógu na [email protected], alebo si ho stiahnite vo formáte PDF z našich webových stránok.

Na stiahnutie